Kerselarestraat 19 - 2230 Herselt
Tel.: 016 67 01 27
Contacteer ons!
contact
Functionele invullingen met gyproc!

Gipsplaten met isolerende functie!

Een vals plafond of een gipswand om een bepaalde ruimte een andere invulling te creëren. Het zijn slechts twee van ontelbare opties die u met gyproc kan realiseren. Wanneer u beroep doet op HW Construcs in Herselt kan u rekenen op snelle en efficiënte gyprocwerken.

Naast de plaatsing hecht HW Construcs zeker zoveel aandacht aan afwerking. Daarbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen kleine particulieren of grote bedrijven. Elk gyprocproject ziet de dakfirma uit Herselt als een opportuniteit om zich te onderscheiden.

Kwaliteitscontrole

Om dat te garanderen wordt een tijds- en financieel plan opgesteld waar te allen tijden aan wordt gehouden. Als er toch een verandering optreedt, dan kan u rechtstreeks bij zaakvoerder Werner aankloppen. Hij voert elk project zelf uit en staat in voor de kwaliteitscontrole.

Gyproc is quasi synoniem voor snel, gemakkelijk, financieel interessant, propere afwerking,… Voor gyprocwerken in de regio van Antwerpen en Vlaams-Brabant is HW Construcs in Herselt een vakman pur sang. Eerlijke werken tegen eerlijke prijzen. Bel of mail voor meer informatie.

Clikc+